Interessante adressen

https://www.komoptegenkanker.be
Onze droom? Een wereld zonder kanker. Tot het zover is, vermijden, bestrijden en verzachten we kanker. Daarnaast zetten we onze expertise in voor een beter beleid rond kanker. Om dat allemaal te kunnen doen, mobiliseren we zoveel mogelijk mensen om mee te strijden tegen kanker.

https://hannah-arendt.institute
Het Hannah Arendt Instituut wil meewerken aan een stabiele samenleving, waarin iedereen zich betrokken voelt. Dat doen ze door de wetenschappelijke kennis over diversiteit, stedelijkheid en burgerschap te verbinden met inzichten en ervaringen van beleidsmakers, organisaties en burgers. Samen met hen zoeken we werkbare oplossingen die een positieve impact hebben op het samenleven.

https://www.youtube.com/watch?v=NVkzAqrOvOI

Zanger Sting (70) heeft een mooie nieuwe solidaire versie van zijn liedje 'Russians' uitgebracht. De opbrengsten van het nummer gaan naar een goed doel in Oekraïne gaan, zo kondigde de artiest aan op Instagram. Hij plaatste daarbij een foto van de tekst 'there's no such thing as a winnable war', een zin die ook in het lied wordt gezongen.